mandag den 13. januar 2014

Madplan uge 2

UGE 2
Mandag: Tacoskaller med grønt og kød marineret fra Brugsen
Tirsdag: Fiskefilet med hvidkål/gulerodsråkost og pomfrites fra vores nye actifry
Onsdag: Pitabrød med salat - kød = hakkebøffer fra fryseren
Torsdag: Hvidkålssuppe fra fryseren
Fredag: Flæskesteg, kartofler, råkost og franske kartofler
Lørdag: Hjemmelavet pizza med rød peber og kød = hakkebøffer fra fryseren
Søndag: Jensens - 10 års kæreste dag - frokost: pitabrød - rester fra onsdag





Billedet - Frokost fra tirsdag. Da almindelig salat ofte bliver underligt slatten og blødt. Benytter vi os meget af chancen for at bruge hvidkål i stedet. Det lidt sjove er, at vi for nogle måneder siden ikke brugte hvidkål overhovedet. Men nu er det nærmest blevet en af vores faste dele i aftensmaden.

Vi har forsøgt os med lidt forskellige retter, hvor der har været fokus på grønt og sundhed. I den forbindelse er vi blevet rigtig glade for vores nye Actifry, som vi tirsdag lavede pomfritter i med kun 1 lille skefuld olie, og de smagte bare super. Det bliver bestemt ikke sidste gang den kommer i brug. 


En anden investering, vi har gjort, er råkostdelen til vores Kenwood, den er helt sikkert uundværlig. Især i nu hvor det er hvidkålssæson. Derfor består hoveddelen af vores grønt af råkost med hvidkål og gulerødder.



Ellers får i lige lidt billedspam af diverse måltider herhjemme fra den forgangende uge:
Aftensmad tirsdag

Frokost onsdag - perlerug med rødpeber, hjemmebagt knækbrød og en rugbrødsmad med røget ørred

Aftensmad onsdag

Morgenmad fredag - græsk yoghurt med perlerug

Frokost med lidt selvforkælelse lørdag, Rugbrødsbolle med chokoladestykker fra Kræs for smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails