mandag den 16. december 2013

Madplan uge 50

UGE 50
Mandag: Pitabrød med diverse grønt fra køleskabet og kød fra fryser
Tirsdag: Mørbradbøffer fra fryseren transformeret til mørbradgryde (champignon) med ris og råkost
Onsdag: Fiskefileter med kartoffelbåde og skiver - kartofler = rester fra fryseren
Torsdag: Kartoffeltomatsuppe + bacon - begge dele fra fryseren
Fredag: Kyllingesteg med kartofler, brun sovs, chips og råkost
Lørdag: Risengrød
Søndag: Æggekage med smuldret bøf, kogte kartofler og champignon - Rester





Vores Kartoffeltomatsuppe fra torsdag fik lige et fint bacon hjerte af min mand, da vi havde 1 års bryllupsdag. Til frokost havde vi været en tur i Odense og få lækker brunch, så det skulle bare være stille, roligt og let om aftenen, og det blev det. Halleluja for rester fra fryseren!


Onsdag til frokost fik jeg den lækreste salat, råkost med avocado, røget ørred osv. - rester fra mandag og hvad der ellers lige var i køleskabet, mums den var god:

Onsdag aften skulle det være noget meget let, derfor fiskefilet og forskellige frosne kartofler i ovnen. Vi skulle nemlig en tur med min mor til Humble til juletræsfest. Det var et hit, vores store dreng hyggede sig så meget. Det bliver nok også der vi kommer næste år, det var rigtig god gammeldags julehygge for børnene. Der var ret mange mennesker, så det er populært.

I får også lige et billede af søndagens nemme og restefyldte aftensmad:

Udover god, hurtig og lækker mad, har vi i denne uge også fået vores nye ven i køkkenet, denne råkostmaskine til vores Kenwood, den er bare guld værd:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv gerne en hilsen, er dejligt at vide nogle lige kigger ind :)

Related Posts with Thumbnails